logo

Uygulamamızı Kullananlar Neler Diyor?

Sevgili Dostlar,

Bildiğiniz gibi, sizlere her hafta buradan faydalı ve güncel bilgiler vermeye ve Mevsimi’de neler olup bittiğini aktarmaya çalışıyoruz. Bu hafta ise, App Store ve Google Play‘de bulunan uygulamamıza gelen kıymetli yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Henüz kutularımız ve hizmetimizle tanışmamış olanlar için bir referans olabileceğini düşündük.

Bu vesileyle uygulamamıza verilen genel puanın 5 üzerinden 4,8 olduğunu da gururla belirtmek isteriz.  🥰


cemreuky: Müthiş!!

Ürünler taptaze, oldukça lezzetli ve hızlı teslimat. 3 farklı kutu seçeneği olması da oldukça güzel. Severek kullanıyoruz ..

Mutfakdelisi: Harika!

Pandemide ilk çıktığından beri kullanıyorum. Her geçen gün kendini çok doğru bir şekilde geliştirdi mevsimi 👏🏻👏🏻 Meyvesi sebzesi o kadar güzel ki marketten almak istemeyeceğiniz kalitede ve tazelikte geliyor. Sipariş vermek çok kolay, teslimatı sorunsuz. Şu ara fiyatlar arttı tabii ama en azından yine seçenek sunarak kendi cebinize göre alışveriş imkanı tanınıyor. Arada da minik hediyeler ve tariflerle küçük sürprizler sunuyor:) Tavsiye ederim 👍

spamboo: Müthiş!

Yeni ekleme-çıkarma özelliği de geldiğine göre mevsimi manavın yolunu bize unutturacak demektir. Teslimatlar sorunsuz ve gelen ürünler hep taze. Herkese tavsiye ederim.

ezo utkn: Çok başarılı

Uzun zamandır kullanıyorum. Hayatımı kolaylaştırdı. Ürünlerden fazlasıyla memnunum. Hep taze. Firma çok ilgili, sorununuz varsa hemen çözüyorlar. Ürünler kolide ve kese kağıdıyla geliyor, plastik atık yok, bu da çok önemli. Tüm tanıdıklarıma öneriyorum. Umarım kalite bozulmaz.

Nym1234: Tek kelimeyle mükemmel

Her zaman taze ve kaliteli. Çok ilgililer. Hala işini böyle güzel yapanlar olduğunu bilmek iyi geldi. 🙂

Haklllkka:

Ürünler gerçekten taze ve yüksek kalitede. Yemek seçmeyen ve değişik tarifler denemeyi seçen biri olarak kutudan ne çıkarsa o hafta onu yiyorum. Diğer türlü sürekli ne yapsam diye düşünüyordum ama şimdi malzemeler yanında tarif kartı ile hazır geliyor. Fiyatları da markete göre uygun ve çok daha taze, pazar fiyatları ile %10 civarı bir fark var.

 un3arth:

Gelen ürünler kaliteli ve çok taze. En önemlisi ise nadiren sorun yaşasak bile hemen geri dönüş yapıyorlar ve telafi ediyorlar. İnternetten güvenip sebze/meyve alacağımı hiç düşünmezdim. Lütfen kalitenizi bozmadan devam edin.

Duygu Sezen:

Çok içime sinen bir uygulama, temiz niyetlerle çalışıyor. Güncel ekonomik duruma göre fiyatlar yükselişte olsa da verilen hizmete göre minimumda tutmaya çabalıyorlar, görebiliyorum.

 Selen Ezgi Çelik:

Bütün yakın çevreme tavsiye ettiğim, elim ayağım olan, müthiş zaman kazandıran, taptaze ve lezzetli ürünler gönderen canım ‘mevsimi’. Umarım hep aynı kalitede kalırsınız.

Mehmet Goldenhead:

Çok memnunuz. Pazara çıkma derdinden, çürük çarık alma derdinden, bu hafta ne alsam derdinden, poşet taşıma derdinden vs. kurtulduk. Çok güzel bir fikir ve uygulama.

Leyla D.A.:

Çocukluğumun tadını bulabildiğim nadir satıcılardan.


Bu güzel yorumlar ile her gün daha da fazla motive oluyor ve hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. 😊

Uygulamamızı kullananların 5 yıldızlarını da heyecanla bekliyoruz!

Bir cevap yazın