logo

Referans Sistemi Kazandırıyor!

Sevgili Mevsimi Dostları,

Sizlere birkaç ay önce üzerinde çalıştığımız yeni özelliklerden ve bunları sırasıyla hayata geçireceğimizden bahsetmiştik. Bilirsiniz, sizlerin geri dönüşleri ve yorumları bizim için çok kıymetli. Yeni özelliklerin çoğu da sizlerden gelen talepleri değerlendirip bir çözüm getirme arayışımızdan doğdu.

Bu sefer paylaşacağımız yenilik ise çoğunuzun Mevsimi ailesine dahil olur olmaz yaptığı ve artık bunu resmiyete dökmemiz gerektiğine karar verdiğimiz bir durum. 😊 Evet, Referans Sisteminden bahsediyoruz. Net Tavsiye Skorumuzun da %92 olduğunu düşünürsek, bugüne kadar eşine dostuna, uzak yakın fark etmeden çevresine bizden bahsedip ailemize katan dostlarımıza ne kadar müteşekkir olduğumuzu göstermek istedik.

Mevsimi adı altına yaratmaya çalıştığımız değere sahip çıkıp bize ve üreten kıymetli ellere destek verdiğiniz için çok mutlu ve şanslı hissediyoruz. Biz ne kadar büyük bir aile olabilirsek o kadar çok yerli üreticiye ulaşabilir ve emeklerinin karşılığını verebiliriz. İşte bu yüzden, yaratmaya çalıştığımız sağlıklı işleyen tedarik zincirinin devamı için bizi, bu konuya değer verenlerle paylaşmanız çok kıymetli.

Bunu yaygınlaştırmak için cömert davranacağız. Diyoruz ki; arkadaşınızı getirin, onun ilk alışverişi sonrası 100 TL indirim kazanın, o da ilk alışverişinde kullanmak üzere 50 TL kazansın! Sizlere, iyi tarım yöntemiyle taptaze sebze meyveler yetiştiren üreticilerimiz de üretmeye devam etsin. Kısacası, herkes kazansın!

Referans Sistemine katılmak için, web sitemiz mevsimi.com üzerinden Hesabım menüsü altında bulunan Referanslarım sayfanıza giderek size özel olarak hazırladığımız kodu kopyalayıp arzu ettiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. İşin eğlenceli kısmı, kaç arkadaşınızın aramıza katıldığını ve kaç referans hakkınız kaldığını da görebileceksiniz. 😊

Henüz bu sistemi test aşamasında olduğumuz için şimdilik sadece web sitemizde aktif olacak.

Referans Sistemi ile ilgili diğer tüm detayları, yukarıda bahsi geçen Referanslarım sayfasında bulabilirsiniz.

Herkese keyifli tavsiye sohbetleri ve bol kazanç dileriz!

Sevgilerimizle,

Bir cevap yazın