logo

Türkiye’nin En İyi Narını Bulduk!

Sevgili Mevsimi Dostları,

Evet, nar konusunda epey iddialıyız. 😊 Şanlıurfa’da 300 yıldan beri tarım ile uğraşan Ağan ailesi tarafından kurulan Raz Gıda‘nın lezzetiyle meşhur Hicaz narlarından bahsediyoruz.

Raz Gıda, Şanlıurfa’da nar üreticilerinin sorunlarından yola çıkarak kurulmuştur. Kendi nar ağacı çiftliklerinde, ziraat mühendislerinin kontrolünde ve iyi tarım uygulamaları ile Hicaz narının hasadı yapılır. 

Meyvenin tatlı-ekşi mayhoş lezzet karakterini en iyi yansıtan nar çeşidi olan Hicaz narı, az miktarda ekşi, çok miktarda tatlı-hoş ve mayhoş bir aromaya sahiptir. Çok güçlü bir antioksidandır. Kaliteli ve pürüzsüz görünümü, kırmızı ve göz alıcı tanecikleri ile bilinir. 

Raz Gıda, aynı zamanda kendi bahçelerinden birinci kalite topladıkları Hicaz narından nar ekşileri üretmektedir. Hicaz narı; nar ekşisi üretiminde kanserojen HMF değeri açısından en uygun nar çeşididir. Vakumlu ve kapalı ortamda, düşük ısıda üretim yapmaları sayesinde nar ekşilerinin antioksidan kapasitesi ve besleyiciliği yüksektir. Zararlı katkı maddeleri ve koruyucu maddeleri içermez. 

Hicaz narı, en taze ve lezzetli haliyle haftanın kutusunda; Raz Gıda’nın %100 doğal ve katkısız nar ekşisi ise sizlerden gelen yoğun talep üzerine eklenti ürünler arasında her daim bizimle! 

Üreten kıymetli ellere minnetimizi sunuyor, yiyenlere afiyet şifa olsun diyoruz. 😍

Bir cevap yazın