logo

Sizlere Taptaze Haberlerimiz Var!

Sevgili Mevsimi Dostları,

Sizlerin kıymetli geri bildirimlerinin ve görüşlerinin bizler için ne kadar değerli olduğunu, her fırsatta sizin hayatınızı kolaylaştırmak adına yeni özellikler üzerinde çalıştığımızı biliyorsunuz. Bir şirket olmanın ötesinde sizlerle beraber bir aile olabildiğimiz, olumlu geri dönüşlerinizi de üşenmeden, bize vakit ayırarak paylaştığınız için çok mutlu ve gururluyuz.

Geçtiğimiz senelerde yaptığımız anketleri, sizden gelen görüş ve önerileri, kendi araştırmalarımızı bu senenin başında etraflıca değerlendirme fırsatı bulduk. Tüm ekip ve dışarıdan bize destek veren arkadaşlarımız da dahil günlerce depomuza kapandık; yazdık çizdik, ölçtük tarttık. Sonunda sizler için en pratik ve en avantajlı olacağını düşündüğümüz yeniliklere karar verdik ve üzerinde çalışmaya başladık. Bu süreçte ekibimizde değişimler oldu; tahmin etmediğimiz birçok durum ile karşılaştık. Her şeye rağmen her hafta ekip toplantılarda gördük ki yazılımdan içeriğe, operasyondan pazarlamaya her hafta küçük de olsa adımlar atıyor ve ilerliyoruz. Sonuçta Mevsimi yeni bir girişim ve bizler oldukça keyifli ve zorlukları da olan bir yolda yürüyoruz.

Bu taptaze haberleri sizlerle paylaşmak için can atıyoruz ancak sizlere en iyi hizmeti, minimum sorun ile sunabilmek adına adım adım ilerlemeyi uygun buluyoruz. Bu yeniliklerden ilkini sizlere açıklama günü geldiği için çok heyecanlıyız. 😊

İşte karşınızda yepyeni bir Mevsimi deneyimi: Ürün Değiştirme Özelliği!

Bizden en çok ürün değiştirebilmeyi talep ettiğiniz, ürün değiştirme hakkı tanımamız durumunda hayatınızı daha da kolaylaştırabileceğimiz ile ilgili geri bildirimler verdiğiniz için biz de büyük bir hevesle üzerine çalıştık. Detaylara gelecek olursak;

-Web sitemiz mevsimi.com veya Mevsimi uygulaması üzerinden hesabınıza giriş yaparak ürün değiştirme hakkından faydalanabilirsiniz.

-Evet, Mevsimi ekibi olarak öncelikli olarak ‘ne alsam ve ne pişirsem’ derdinize taze, ekonomik ve kolay bir çözüm olmayı arzu ediyoruz. Bu sebeple ürün değiştirme hakkını tüm ürünler için tanıyarak sistemi karmaşıklaştırmaktan kaçındık. Büyük ve orta boy Karışık Sebze Meyve Kutularımızda 3, küçük boy Karışık Sebze Meyve Kutularımızda 2 hak tanıyoruz. Meyve, Sebze ve Salata Kutularında da benzer şekilde 2’şer ürün değiştirme hakkı tanıyoruz.

-Mevsimsel ürün kutularında (Avokado, Enginar vb.) tek ürün olduğu için, Çiftçinin Kutusu içeriği de sürpriz olduğu için ürün değiştirme hakkı tanıyamıyoruz. Kahvaltı Kutularımızda değişiklik hakkı tanımadan önce ise sebze ve meyve kutularımızdaki gidişatı bir görmek istedik. 😊

-Sipariş vermek istediğiniz kutuyu seçtikten sonra web sitemizde ‘İncele’ butonuna basarak ürünlerin yanlarında bulunan , + ve x butonları ile miktar azaltıp ekleyebilir; sepetinizden çıkarıp farklı bir ürün ekleyebilirsiniz. Ürün listesinin hemen altında haklarınızı gösteren yeşil çizgiler ile kalan haklarınızı takip edebilirsiniz. Her gramaj artışı ve azalışı ve her ekleyip çıkarma bir hak olarak sayılır.

-Mobil uygulamada ise sipariş vermek istediğiniz kutuyu seçerek + veya ‘Sepete Ekle’ butonuna basarak ‘İçeriği Düzenle’ seçeneği ile ilerleyebilirsiniz.

-Kutunuzun fiyatı, ekleyip çıkardığınız ürün ve azaltıp eksilttiğiniz gramajlar ölçüsünde değişiklik gösterecektir. Kutunuzu oluştururken anlık olarak fiyat değişimlerini görebilirsiniz. Kutunuzu arzu ettiğiniz şekilde oluşturduktan sonra sepetinize ekleyebilirsiniz.

-Sepetinizde siparişinizi oluşturmadan önce varsa indirim kuponunuzu ilgili alana yazarak uygula butonuna basabilirsiniz. Sosyal medya ve kampanyalarımızı yakından takip ederek indirim kuponlarını taptaze Mevsimi kutularında kullanabilirsiniz. 😊

-İçerik değişikliği hizmetimiz lansmana özel olarak bir süre için ücretsiz! Bu sebeple ‘Sepet Toplamı’ bölümünde ‘İçerik Değişikliği Ücreti’nin düşüldüğünü görebilirsiniz. 

-Ödeme, adres, teslimat yeri tercihi (daire kapısı önü, bina görevlisi/süte güvenliği, teslimat notunda belirtilecek kişi/daire/yer) ve teslimat tarihi seçimi sonrasında ödeme sayfasına yönlendirilerek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

İşte bu kadar kolay! 😊

Bu yeni Mevsimi deneyimi için operasyon ve depo tasarımı tarafında da oldukça fazla değişiklik ve güncellemeler yaparak kendimizi geliştirdik ve hazırlandık. Standart kutulardan ürün değişimli kutulara geçmek bizim için de yepyeni bir sürecin başlangıcı. Tüm ekip olarak sizlere daha keyifli bir Mevsimi deneyimi yaşatmak için hazırız!

Değişimli kutularınızda ve taptaze yeniliklerde görüşmek üzere,

Sevgilerimizle

Bir cevap yazın