logo

Paylaşma ve Dayanışmanın Gücü

Herkesin taze gıdaya kolay ve ekonomik şekilde ulaşması için çıktığımız bu yolda büyümeye devam ederken maddi olanaksızlıklar sebebiyle aynı fırsata sahip olmayan ailelere de ulaşmayı amaçladık. Bunun en adil şekilde gerçekleşebilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bir araya geldik ve dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında, sizlerin sayesinde Askıda Kutu’yu hayata geçirdik. 2020 senesinden beri her Ramazan ayında askıya bırakılan kutular sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştık ve büyük bir umut ve heyecanla bu sene de devam ediyoruz.

Geçtiğimiz sene kampanyaya katılan bağışçı 206 yüreği güzel insan sayesinde askıya bırakılan toplam 510 kutu ile, 9.1 ton taze sebze meyve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Böylece, 510 aile, toplamda ise yaklaşık 2550 kişi 10 gün boyunca Ne yiyeceğim?” derdinden kurtulmuş oldu. 

Umuda her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda, sizden aldığımız güç ve destekle bu sene de askıya bırakılan kutuları sevinçle hazırlıyor ve ihtiyaç sahibi ailelere götürüyoruz. Belediyenin belirlediği ve taze gıdaya ihtiyacın daha fazla olduğu mahallelere bizzat giderek belediye ekipleriyle birlikte kutularımızı tek tek dağıtıyoruz. Kutuların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması en titiz davrandığımız noktalardan biri. Belediyenin ve muhtarlığın belirlediği ailelere, imzaları da alınarak kutuları en güvenli şekilde teslim ediyoruz.

Bağış yapmak için, web sitesi veya mobil uygulama üzerinden Askıda Kutu‘yu seçtikten sonra, askıya bırakmak istediğiniz kutu adedini belirleyip kendi adresinizi ve dilediğiniz tarihi seçerek siparişinizi oluşturmanız yeterli. Gerisi bizde 🙂

Ramazan ayı ve bayram süresince bağışlanan her bir kutu için aynı özeni göstererek ulaşabildiğimiz kadar çok aileye ulaşmayı, paylaşmanın ve dayanışmanın gücü ile yüzlere birer tebessüm kondurabilmeyi diliyoruz.

Ne kadar çok kutu, o kadar çok aile demek…

O kadar çok tok karın demek… 

Next Post

Bir cevap yazın